ΑΡΧΙΚΗ


Ιστορία του Θεάτρου Σκιών

Οι ρίζες της μοναδικής, λαϊκής μας παράδοσης και η πορεία της μέσα στα χρόνια.
Περισσοτερα...


Ήρωες του Θεάτρου Σκιών

Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά και την ιστορία των ηρώων του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών.
Περισσοτερα...


Βιβλιογραφία Θεάτρου Σκιών

Μια πλήρης λίστα αναφορών, εντύπων και υλικού σχετικού με το Ελληνικό και Παγκόσμιο Θέατρο Σκιών.
Περισσοτερα...
     Ο θίασος "Σκιές & Γέλια" έχει ως στόχο να επισκεφθεί κάθε γωνιά και πόλη της Ελλάδας, μεταφέροντας μαζί του την γοητεία και την χαρά του Παραδοσιακού Καραγκιόζη. Για αυτό και σας ενημερώνει για τις ημερομηνίες, τις περιοχές και τις παραστάσεις που θα δώσει στο άμεσο - και όχι μόνο- μέλλον.
Περισσοτερα...
     Ο θίασος μας πραγματοποιεί παραστάσεις παραδοσιακού θεάτρου σκιών σε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Η μακροχρόνια παρουσία μας στον χώρο, μας δίνει τα εφόδια για να παρουσιάζουμε το θέαμα αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η εμπειρία μας είναι το όπλο ώστε να μπορέσουμε να μεταδώσουμε στα παιδιά την αγάπη μας για τον Καραγκιόζη.
Περισσότερα...
      Ο Θίασος "Σκιές & Γέλια", στην προσπάθεια του να διατηρήσει την όμορφη, λαϊκή τέχνη του Θεάτρου Σκιών και του Καραγκιόζη, συνεχίζει για 3η χρονιά τα εργαστήρια θεάτρου σκιών σε συνεργασία με τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου καθώς και με το Δήμο Αγίου Δημητρίου για την περίοδο 2016-2017.
Περισσοτερα...
     O Θίασος μας, πάντα πρόθυμος να συμμετέχει σε κάθε είδους φιλανθρωπικούς σκοπούς, αυτή τη χρονιά πήρε μέρος, κατόπιν πρόσκλησης, στον διάπλου του Αιγαίου της Μη Κυβερνητικής Εταιρείας "+πλευσις", προσπαθώντας να χαρίσει χαμόγελα στους μικρούς φίλους μας στην ακριτική Ελλάδα.
Περισσοτερα...
     Συνέντευξη του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου στην εφημερίδα της Ελληνικής ομογένειας της Νέας Υόρκης "Εθνικός Κήρυκας/ National Herald".
    Η συνέντευξη δόθηκε μέσω skype στις αρχές καλοκαιριού 2013, στην δημοσιογράφο Αnthe Mitrakos, μόνιμη αρθρογράφο της εφημερίδας, και δημοσιεύτηκε στην πρώτη σελίδα του φύλλου της 13-19 Ιουλίου 2013.
Περισσοτερα...
Aκολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο θίασος μας πραγματοποιεί παραστάσεις για
Δημοτικα Σχολεία  -  Νηπιαγωγεία - Παιδικούς Σταθμούς - Παιδικά Πάρτυ - Δήμους και Πολιτιστικούς Συλλόγους - Κοινωνικές εκδηλώσεις... και μεγάλα παιδιά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουμπουλίνας 15, Μοσχάτο,
     Τ.Κ. 183-44
210-94.24.244
6937.89.65.95
210-94.24.254
skiesgelia@gmail.com