ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
      Κάντε ξεχωριστό τo παιδικό σας πάρτυ παρουσιάζοντας στους καλεσμένους σας μια παράσταση παραδoσιακoύ καραγκιόζη !!!

     Ο θίασος μας σας προτείνει μια γκάμα με 20 παραστάσεις για να επιλέξετε και να μείνει η γιορτή σας αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

     Όλες οι παραστάσεις είναι διάρκειας 1 ώρας και ακολουθεί μια 10-λεπτη παρουσίαση στα παιδιά για τις φιγούρες και τις τεχνικές του θεάτρου σκιών. Η σκηνή είναι μήκους 2 μέτρων και μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση έως και 60 θεατές*.

     Κάθε παράσταση μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιουδήποτε είδους εκδηλώσεις όπως γενέθλια, γιορτές ή βαφτίσεις. Οι παραστάσεις μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε όπως σε εσωτερικό χώρο σπιτιού, εξωτερικό χώρο σπιτιού, παιδότοπο, και όποιον άλλο χώρο εκδηλώσεων.

     Το κόστος αναλογεί σε 140€ και συμπεριλαμβάνει ένα ξεχωριστό δώρο για τον εορταζόμενο καθώς και ένα αναμνηστικό δώρο για όλα τα παιδιά.

     Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
     
     * Για εκδήλωση άνω των 60 θεατών (σ.σ. θεατές θεωρούνται τα παιδιά) απαιτείται σκηνή μεγαλύτερου μεγέθους, συγκεκριμένα μήκους 3 μέτρων, και υπάρχει επιπλέον κόστος 60€.
 
Aκολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο θίασος μας πραγματοποιεί παραστάσεις για
Δημοτικα Σχολεία  -  Νηπιαγωγεία - Παιδικούς Σταθμούς - Παιδικά Πάρτυ - Δήμους και Πολιτιστικούς Συλλόγους - Κοινωνικές εκδηλώσεις... και μεγάλα παιδιά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουμπουλίνας 15, Μοσχάτο,
     Τ.Κ. 183-44
210-94.24.244
6937.89.65.95
skiesgelia@gmail.com