ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Ο θίασος “Σκιές & Γέλια” πραγματοποιεί παραστάσεις παραδοσιακού Καραγκιόζη σε ιδιωτικούς και δημόσιους παιδικούς σταθμούς. Στόχος μας είναι να μάθουν και να αγαπήσουν τα μικρά παιδιά την τέχνη του Θεάτρου Σκιών ώστε να κρατηθεί ζωντανή και να μην γίνει “μουσείο”.
 
     Η μακροχρόνια παρουσία μας στον χώρο, μας δίνει τα εφόδια για να παρουσιάζουμε το θέαμα αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η εμπειρία μας είναι το όπλο ώστε να μπορέσουμε να μεταδόσουμε στα παιδιά την αγάπη μας για τον Καραγκιόζη.
 
     Οι παραστάσεις μας είναι άρτια δομημένες, με απλό και προσεγμένο λόγο ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, ξεκινούν με πρόλογο, συνεχίζουν με το κυρίως έργο και καταλήγουν στο φινάλε. Η υψηλή αισθητική που διαθέτουν οι φιγούρες και τα σκηνικά μας, σε συνδυασμό με το μοναδικό χιούμορ, υπόσχονται ένα υπέροχο θέαμα.
 
     Το ρεπερτόριο μας είναι πλούσιο σε θεματολογία και περιλαμβάνει περισσότερα από 50 έργα, από τα οποία σας προτείνουμε, ενδεικτικά, τα ακόλουθα...
 
ΚΩΜΩΔΙΕΣ
Ο Καραγκιόζης στο Πανηγύρι
Ο Καραγκιόζης Μάγειρας
Ο Καραγκιόζης στο Λούνα Παρκ
 
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος
 
ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ
Ο Καπετάν Κίσσας (25η Μαρτίου)
Ο Καραγκιόζης Στρατιώτης (28η Οκτωβρίου)
 
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Ο Μέγας Αλέξανδρος & το φίδι
Το Μαγεμένο Δεντρί
 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ
Ο Καραγκιόζης στο χωριό του Άι-Βασίλη
Ο Καραγκιόζης & το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
 
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ
Ο Καραγκιόζης Μασκαράς
 
    Μετά το τέλος της κάθε παράστασης ακολουθεί μια 10-λεπτη παρουσίαση στα παιδιά για τις φιγούρες και τις τεχνικές του Θεάτρου Σκιών.
 
    Η σκηνή μας έχει διάσταση 2 μέτρα, διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό, με φωτισμό, ηχητική κάλυψη και χρειαζόμαστε μόνο μια απλή παροχή ρεύματος.
 
    Το κόστος της παράστασης στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς ρυθμίζεται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, ενώ στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς υπάρχει σταθερή τιμή.
 
    *Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και για να δείτε δείγμα της δουλειάς μας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του θιάσου ή στείλτε μας e-mail για να σας αποστείλλουμε το κατάλληλο link.
Aκολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο θίασος μας πραγματοποιεί παραστάσεις για
Δημοτικα Σχολεία  -  Νηπιαγωγεία - Παιδικούς Σταθμούς - Παιδικά Πάρτυ - Δήμους και Πολιτιστικούς Συλλόγους - Κοινωνικές εκδηλώσεις... και μεγάλα παιδιά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουμπουλίνας 15, Μοσχάτο,
     Τ.Κ. 183-44
210-94.24.244
6937.89.65.95
skiesgelia@gmail.com