ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Ο θίασος “Σκιές & Γέλια” πραγματοποιεί παραστάσεις παραδοσιακού Καραγκιόζη σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, σε όλη την Ελλάδα. Μια παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη μπορεί να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και να κάνει την εκδήλωσή σας ξεχωριστή, σε οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου όπως Χριστούγεννα, Απόκριες ή καλοκαίρι.
 
     Η μακροχρόνια παρουσία μας στον χώρο, μας δίνει τα εφόδια για να παρουσιάζουμε το θέαμα μας όσο το δυνατόν καλύτερα και η εμπειρία μας, μας καθιστά ικανότατους επαγγελματίες ώστε να μπορούμε να ψυχαγωγούμε, με μοναδικό τρόπο, παιδιά και μεγάλους.
 
     Οι παραστάσεις μας είναι άρτια δομημένες και επιμελημένες καλλιτεχνικά με πολύ μεράκι. Το ρεπερτόριο μας είναι πλούσιο σε θεματολογία και αριθμεί περισσότερα από 70 έργα. Μετά το τέλος της κάθε παράστασης ακολουθεί και μια 10-λεπτη παρουσίαση για την ιστορία, τις φιγούρες και τις τεχνικές του Θεάτρου Σκιών.
 
    Η σκηνή μας έχει διάσταση 3 μέτρα και μπορεί να καλύψει με άνεση έως και 500 θεατές. Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό σε φωτισμό και μικροφωνική εγκατάσταση και χρειαζόμαστε μόνο μια απλή παροχή ρεύματος. Επίσηςε, οι παραστάσεις μας μπορούν να πραγματοποιούνται τόσο σε εξωτερικό, όσο και σε εσωτερικό χώρο.
 
     Το κόστος της παράστασης κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον Σύλλογο και ρυθμίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδήλωσης.
 
    Για τους Συλλόγους της επαρχίας υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για οδοιπορικά έξοδα και τυχόν διαμονή.
 
    *Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και για να δείτε δείγμα της δουλειάς μας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του θιάσου ή στείλτε μας  e-mail για να σας αποστείλλουμε το κατάλληλο link.

 
Aκολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο θίασος μας πραγματοποιεί παραστάσεις για
Δημοτικα Σχολεία  -  Νηπιαγωγεία - Παιδικούς Σταθμούς - Παιδικά Πάρτυ - Δήμους και Πολιτιστικούς Συλλόγους - Κοινωνικές εκδηλώσεις... και μεγάλα παιδιά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουμπουλίνας 15, Μοσχάτο,
     Τ.Κ. 183-44
210-94.24.244
6937.89.65.95
skiesgelia@gmail.com